רווח שנוצר בין 2 שיניים בלסת העליונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/12/2020 | 21:23 | מאת: אנונימי

היי, לפני כשש שנים הורדתי את הגשר, יש לי פלטה אך אני לא מקפיד לצערי. אני עם קיבוע ובכל אופן אני רואה שנהיה לי רווח בין שני שיניים בצד. השאלה היא האם הפלטה יכולה לסדר את זה? או שחייב להרכיב גשר שוב?? איך אפשר לסדר? תודה מראש

שלום יתכן והפלטה עדין יכולה לעזור, וזאת במידה והיא מתאימה, הרווח קטן, וניתן להפעיל אותה באופן שתגרום לרווח להסגר. הטוב ביותר הוא כמובן לגשת לרופא שטיפל בך ולקבל ממנו טיפול. בין אם באמצעות הפלטה או טכניקות אסתטיות אחרות שאפשר להמליץ. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים