קיבוע שיניים עליונות שהודבק יותר מדיי למעלה!

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/12/2020 | 12:05 | מאת: רון בוחבוט

היי, נפל לי הקיבוע בשיניים העליונות לגמרי וניגשתי להדבקה נוספת. הרופא הוא רופא שיניים ולא האורטודנטית שטיפלה לי בי כשהיה לי גשר. היות ועברתי דירה. הרופא הדביק לי את הקיבוע ממש ממש למעלה כיוון שבסגירת הפה השיניים העליונות נסגרות על התחתונות. אני מרגיש שזה ממש ממש למעלה, ולא באמצע השיניים אחרת בחלק הכי עליון צמוד לחניכיים. האם זה בסדר? אני מפחד שזה יגרום לשיניים להתעקם. אני בלי פלטה. תודה מראש

שלום רון במידה והקיבוע אינו נוגע בחניכיים הוא לא יגרום לנזק. גם במיקום קרוב לחניכיים הוא מתפקד בשמירת המצב. בעיית הסגר חשובה. רצוי למקם ככל שניתן לכיוון אמצע הכותרת אבל בלי הפרעה של הסגר. בברכה ד"ר צוא

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים