קיבוע שיניים עליונות שחצי ממנו מפל

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/12/2020 | 16:37 | מאת: אופיר זינו

שלום, הורדתי את הגשר לפני חמש שנים וכעת חצי מהקיבוע נשבר לי ונפל לי, אני נמצאת בחול ואגיע לארץ רק בעוד חודש. מתלבטת האם לעשות פה קיבוע חדש אצל רופאה מקומית שלא מכירה את ההסיטוריה שלי או לחכות שאגיע לארץ עוד חודש ואדביק קיבוע חדש במרפאה שלי. האם השיניים עלולות לזוז בחודש הזה?? תודה מראש

שלום אופיר בדרך כלל אחרי זמן כל כך ארוך השיניים די יציבות ושינויים לוקחים הרבה זמן. הייתי מחכה במקומך שתחזרי לארץ ונגשת לרופא שטיפל בך. אני כמובן לא יכול להבטיח זאת אבל זה מה שנראה לי הגיוני במצבך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים