יישור שיניים משולב שתלים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/12/2020 | 20:42 | מאת: יוסי

יש לי 3 שתלים קדמיים בשיניים 22 21 11 . מעוניין לבצע יישור שיניים לסת עליונה ותחתונה בשילוב של "יישור" השתלים האם ניתן לבצע זאת ואם כן כיצד? המון תודה

שלום יוסי ניתן לבצע טיפול אורתודונטי גם כשיד שתלים. השתל אומנם לא יכול לזוז אבל ניתן לשנות את המבנה והכתר שיושבים על השתל. בברכה ד"ר צור

20/12/2020 | 08:14 | מאת: יוסי

הבנתי שיש מבנים עם זווית מסוימת קיים דבר כזה? האם החלפת המבנה תשנה את ההטייה של השן? תודה מדובר בשיניים קדמיות כלומר אילו השיניים שאמורות להיכנס פנימה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים