סיום תהליך יישור שיניים ולא מרוצה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/12/2020 | 16:41 | מאת: אנונימית

בעוד כשבוע אני מורידה את הגשר איתו הייתי קצת פחות משנה וחצי ואני מאוד מבואסת. בין השיניים הקדמיות נותר רווח אמנם הוא קטן,משולש ורק בקצה של השיניים אך עדיין די מפריע לי. כששאלתי לגבי זה נאמר לי שמאחר שיש מגע וחיבור בין השיניים למעלה, אין טעם להשאר עוד עם הגשר מאחר והקצה למטה לא יצטמצם. יש אופציה למלא אותו חוץ מלעשות ציפוי לכל השן? תודה רבה.

שלום לא ברור מהשאלה אם הכוונה שיש משולש קטן באזור החניכיים או בקצה החותך. אם הרווח קרוב לחניכיים לעיתים ניתן לשייף מעט בדפנות של השיניים כך שניתן יהיה להצמידן יותר ולהקטין את המשולש. אם כבר ביצעו את השיוף אז יש צורך בתוספת חומר לשן כדי להקטין את המשולש. אם הרווח בקצה החותך זו בעיה של הזוית של השן או שנדרשת השלמה. תתיעצי שוב עם האורתודונט המומחה שמטפל בך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים