יישור שיניים ונסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/12/2020 | 23:30 | מאת: מאי

שלום רב, אני בת 38. כאשר הייתי נערה עברתי יישור שיניים אבל כיום אני לא מרוצה ממראה השיניים. יש לי נסיגת חניכיים שהתחילה עם הטיךול האורטודנטי שעברתי ובמהלך השנים התפתחה נסיגת חניכים האם אפשר לעשות יישור שיניים עם נסיגת חניכיים?

שלום מאי בדרך כלל ניתן לבצע טיפול אורתודונטי גם המקרים בהם יש נסיגת חניכיים. חשוב מאוד שאין מחלת חניכיים פעילה.אסור להזיז שיניים במצב דלקתי. ישנם מקרים בהם הטיפול האורתודונטי מכניס את השיניים לתוך מעטפת העצם ומשפר את חשיפת השורשים. ישנם מקרים שעדיף טיפול חניכיים מקדים לפני הטיפול האורתודונטי כמו במקרים שהשן זזה בכיוון נסיגת החניכיים. לכן את צריכה יעוץ של מומחה לאורתודונטיה שיעבוד בתאום עם מומחה לחניכיים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים