טיפול במכשירים אורטודנטיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/12/2020 | 09:31 | מאת: רוני

היי דוקטור אני בת חמש עשרה והתחלתי טיפול אורטודנטי היום בשמונה היו אמורים להדביק לי את הגשר שהגעתי לאורטודנטית(הלכתי לבד) היא שאלה אם הגעתי לבד ואמרתי לה שכן היא אמרה לי בסדר ושמה לי תדבר הזה שפותח תפה אבל מידה ענקית ואז החלה לשייף לי את השיניים האחוריות כדי להכניס מכשיר שנקרא הרבסט עם שתי מרחיבים ללא ידעתי שהייתי צריכה לקבל זאת ולא נאמר לי בחיים שאני צריכה משהו חוץ מגשר האם זה חוקי לעשות דבר כזה?וכמה זמן צריך להיות עם המרחיבי לסת?

שלום רוני אני חושב שאפשר לדבר עם האורתודונט ולשאול אותו לגבי תוכנית הטיפול , המכשירים המתוכננים וזמן הטיפול. לשפר את התקשורת . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים