ציפיי חרסינה לאחר קיבוע בשיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/11/2020 | 14:54 | מאת: שירי

שלום, אני אמורה לעשות קיבוע בשיניים עוד שבוע. ואחרי חודשיים מורידה את הגשר,אבל לפני שאני עושה קיבוע רציתי לעשות ציפוי חרסינה בשיניים העליוניות כי יש לי רווח בשיניים שבלתי אפשרי לסגור אותן כי השיניים שלי מאוד קטנות . אני רוצה לעשות את זה אצל רופא אחר, שמתמחה בציפויי חרסינה ולא אצל הרופא הנוכחי,אבל הרופא הנוכחי שלי אמר לי שאם אני לא אעשה אצלו את החרסינה זה יהיה בעייתי,בגלל שאחרי שהוא עושה קיבוע בשיניים בלתי אפשרי לעשות את הציפוי ,כי זה ללכת לרופא השני ,והרופא השני אמר לי שהתהליך לוקח לפחות 10 ימים עד שהציפוי יהיה מוכן, ובנתיים להיות עם ציפוי זמני. אני מפחדת שאם אוותר על הקיבוע למעלה ובסוף אעשה את הציפוי אצל הרופא השני השיניים יזוזו לי ויחזרו לקדמותם,בגלל שאין עליי קיבוע למעלה,אני לא יודעת איך לשלב את זה מבלי שאפגע בשיניים שלי. או שאפשר להוריד לי את הקיבוע שם ולעשות לי את הציפוי,ושוב פעם לשים את הקיבוע,ובשלב האחרון שוב להוריד ולשים. אבל זה לא ישפיע על מצב השיניים שלי?

שלום שירי במקרה שיש רווחים בין השיניים הייתי שוקל להכין פלטת ASSIX זו פלטה שקופה האוחזת את השיניים ולא נותנת להן לזוז. כאשר יעשו לך את השיחזור הזמני צריך לעזות מיד פלטה שקופה חדשה. לאחר השיחזור הקבוע להחליט האם להשאר עם פלטה נוספת חדשה ללילה או לעשות קיבוע. זו הדרך שתאפשר לך לעבור בין הרופאים מבלי לאבד את תוצאת הטיפול האורתודונטי בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים