שתי שאלות - אחת על הגבהות כחולות ואחת על טעם מוזר בפה מתחילת הטיפול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/11/2020 | 22:44 | מאת: רווית

היי קודם כל רציתי להגיד תודה על הפורום ועל ההשקעה. זה באמת עוזר. רציתי לשאול 2 שאלות 1האם החומר הכחול ששמו לי בטוחנות יכול לגרום לאלרגיה כלשהי בחלק מהאנשים שמתבטאת בתסמינים שונים? או שזה היפואלרגני? 2מאז שהדביקו לי את הגשר אני מרגישה כאילו יש לי טעם תמידי של ׳רופא שיניים׳ בתוך הפה. משהו ממש מוזר שמציק לי מאוד ומפריע לאכול. האם יכול להיות שהדבק של הקוביות או החומר הכחול מפרישים טעם כלשהו שאני מרגישה אותו? או שאני טועה? סליחה אם השאלות קצת מוזרות. שוב, המון תודה.

שלום רווית לא ידוע על אלרגיה לחומר הכחול. זה חומר קומפוזיטי והצבע הוא כדי שנראה אותו ברור יותר. תקפידי יותר בניקוי השיניים ולהערכתי הרגשת הטעם תעבור. חומרי הדבק , לאחר התקשותם, אינם יוצרים טעם שונה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים