מיקום הקוביות בשיניים הקדמיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/11/2020 | 22:17 | מאת: שני

שלום רב אני עשיתי לפני כמה ימים גשר בלסת העליונה. שמתי לב שהאורתודנט שם לי את הקוביות של השיניים הקדמיות ממש גבוה, קרוב ממש לחניכיים. רציתי לשאול אם זה תקין, כי אני מכירה מלא אנשים שעשו גשר ושמו את הקוביות באמצע של השיניים ולא כמוני. המשך יום נעים

שלום שני מיקום הקוביות יכול להשפיע על כיוון תזוזת השיניים. במקרה ויש לך מנשך קדמי פתוח זו סיבה טובה לשנות את מיקום הקוביות ולא לשים באמצע השן אלא קרוב יותר לחניכיים. תוכלי לשאול את הרופא המטפל אם זו כוונתו או סיבה אחרת. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים