בניית תוכנית ליישור שיניים ללאפגישת המטופלת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/11/2020 | 15:15 | מאת: סימה

שלום, בתי עשתה ציחומי שיניים מקדימים לטיפול יישור שיניים. התקשרו מהמרפרה שהתוכנית טיפול מוכנה ושנגיע למפגש הראשון. האם זה מקובל? מקצועי לבנות תוכנית טיפול מבלי לפגוש פעזית את המטופל?

שלום סימה אני לא נוהג לקבוע תוכנית טיפול מבלי לראות את המטופל. ישנם מספר דברים שיש לבדוק בנוסף לתמונה הסטטית של סגירת השיניים והפה. יתכן ומטרת הפגישה הראשונה היא להכיר את המטופל ובטח עדין לא להתקין מיכשור. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים