אינויזיליין מול קליר קורקט

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/11/2020 | 11:16 | מאת: מתן

שלום, הייתי ב2 פגישות ייעוץ. במכבידנט ובWE SMILE שתיהן מציעות יישור שיניים עם פלטות שקופות. מכבי דנט עובדים עם אינויזיליין וWE SMILE עם קליר קורקט. ניסיתי להבין הבדלים באינטרנט ולא כל כך מצאתי. מבחינת המחיר המחיר הוא די זהה אבל רציתי לשמוע חוות דעת שלכם/ביקורת/המלצה בנוגע לכל אחת מהיצרניות הללו תודה

שלום מתן על פי נסיוני הקשתיות של אינויזלין עדינות וגמישות יותר. כמו כן התוכנה ברמה הרבה יותר גבוהה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים