MSE / MARPE - הרחבת מקסילה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/11/2020 | 01:58 | מאת: נדב

היי, האם יש מקום בארץ שעושה אחד מאלה? באינטרנט אני מוצא רק טיפול שנקרא PALATAL RAPID EXPANTION שמקובע לשיניים ומזיז אותם ולא את הלסת עצמה תודה.

שלום נדב כל אורתודונט מומחה עושה rapid palatal expansion השאלה מה גילך , האם אתה עדין גדל והאם אתה מתאים לאופן טיפול שיגרתי או שצריך לשלב פרוצדורה ניתוחית בזמן ההרחבה. בברכה ד"ר צור

22/04/2021 | 22:31 | מאת: ירין

אני גם מחפש היכן ניתן לעבור את הטיפול, אם מצאת אורתודנט שמבצע בארץ אשמח לשמוע, אפילו במייל : [email protected] תודה !

22/03/2024 | 11:02 | מאת: gerry

אני גם מחפש מישהו שעובד עם MSE או MARPE. ה"עכביש" / Rapid Palatal Expander נשמע כמו אופציה נוראית. אם מישהו מכיר אני אשמח לדעת. [email protected] תודה מראש.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים