שאלה לגבי שילוב של שקופות ורגילות בטיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/10/2020 | 17:31 | מאת: יפית

שלום, שמי יפית אני בת 22. הרבה זמן אני רוצה ליישר את השיניים, ודווקא לאחרונה התחלתי להתעניין בזה יותר, כי אמרתי לעצמי שכדאי לנצל את עטיית המסכות בשביל שלא יראו את הגשר ;) יש לי שאלה- האם זה נפוץ ואפשרי לעשות טיפול יישור שיניים עם קוביות שקופות בלסת העליונה וקוביות רגילות בלסת התחתונה? והאם באמת הלסת התחתונה לא ככ נראית לעין?

שלום יפית ניתן בהחלט לשלב סמכים שקופים בלסת עליונה וסמכים ממתכת בלסת תחתונה. מידת החשיפה של השיניים התחתונות תלויה בכל אדם ואדם באופן שונה.תלויה באורך השפה, מידת העמדה הורטיקלית של השיניים ואופן משיכת השריר בתנועה. תבדקי בעצמך מה מידת החשיפה מול הראי. בכל מקרה ניתן לשלב כפי שציינתי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים