שיניים 12,22 בצורה מיוחדת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/10/2020 | 11:04 | מאת: אליה

שיניים 12,22 אצלי הן בצורה קצת של מקבילית (לציין כי השיניים זהות וסימטריות) ואני חושבת שזה יהיה בעיה להדביק קיבוע בלסת העליונה בגלל זה (כי קיים רווח בין הניבים לשיניים אלו בגלל הצורה המיוחדת שלהן). האם נתקלת במקרים של מטופלים עם מצב דומה לשלי ומה יכול להיות הפתרון לכך? המון תודה

שלום פתרון לכך יכול להיות להגדיל מעט את השיניים 12 22 או לקבע רק את ארבעת הקדמיות ולהשאיר את הרווח הקטן בין החותכות לניבים וזאת במידה והרווח קטן ואינו מפריעה לאסתטיקה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים