יישור שיניים שקוף אינוויזליין

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/09/2020 | 00:04 | מאת: אווה

שלום, התחלתי לפני שבוע פלטה ראשונה של שיטת אינווזליין אצל מומחה אורטודנט. לפי מה ששמעתי יש את החברה של אינוויזליין שמייצרת את הפלטות והיא הטובה בשוק. אני רואה שהפלטות שלי הם d.aligners by correcteeth, האם זו חברה מוכרת ומומלצת?? דבר שני הרוק המוגבר אינו מפסיק, האם זה אמור להשתפר עם הזמן והאם זה יכול לגרום נזק שנכנס לתוך הפלטות? תודה מראש.

שלום אוה אני לצערי לא מכיר את החברה. הרוק המוגבר יכול להיות בעקר בתקופה הראשונה . הוא לא עושה נזק לפלטה. תבררי אצל הרופא המטפל מה דעתו על ההבדל בחברות. בברכה ד"ר צור

02/10/2020 | 22:17 | מאת: ישור בקשתיות שקופות

אני השתמשתי בקשתיות מהסוג הזה והיתה לי אלרגיה שהתבטאה בהתנפחות ושריפה בחניכיים

20/06/2021 | 06:01 | מאת: קשתיות d aliners by correcteeth

גם אני השתמשתי בחברה הזו ואני לא ממליץ מאחר והן לא מדויקות וגרמו לי נזקים רבים.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים