גומיית שרשרת בשיניים האחרונות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/09/2020 | 16:56 | מאת: טוהר

בטיפול האורתודנטי שלי יש קוביות בכל השיניים (בשישיות ובשביעיות יש לי צינוריות כאלה) עכשיו השאלה שלי היא מתי שאני אגיע לשלב של סגירת רווחים ויהיה לי הגומיות המחוברות אז ישימו לי אותם גם בשביעיות? או יחברו את הגומיות רק בטוחנות הלפני אחרונות? אני מקווה שההסבר שלי ברור טוהר

שלום טוהר גומית שרשרת שסוגרת את הרווחים יכולה להגיע עד הטוחנת הראשונה או עד השניה. התשובה תלויה מה העיגון של תזוזת השיניים שהרופא תכנן. יתכן וירצה לחבר בהתחלה רק את הששיות ואחכ לחבר בשרשרת גם את השבעיות , או לחבר במיידי גם את השבעיות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים