יישור שיניים שקוף בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/09/2020 | 09:22 | מאת: אלה

שלום, אני מעוניינת לבצע יישור שיניים שקוף. השיטות הקיימות הן אינוויזליין ואיירוק. האם יש הבדל מהותי בין השיטות מאחר ואיירוק זולה יותר? האם אורתודונט שלא רשום באגודה הישראלית פחות מומלץ? תודה רבה

שלום אלה התוכנה לייצור קשתיות האינויזלין טובה יותר. התנועות עדינות יותר עם אפשרות טיפול ארוכה ומדוייקת. לטיפול קצר יתכן ויש פחות משמעות להבדל. בהחלט רצוי להגיע חאורתודונט מומחה. מי שמכתיב וקובע את תוכנית הטיפול ותזוזת השיניים הוא הרופא המטפל ולא החברה המסחרית.החברה והתוכנה מזיזים את השיניים על פי תוכנית הרופא. הידע והניסיון של הרופא וכמובן שיתוף הפעולה של המתרפא הם שקובעים את הצלחת הטיפול בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים