שתלים אורתודנטים נכנסים לתוך החניכיים?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/08/2020 | 16:43 | מאת: שתלים אורתודונטיים

במידה ומשתמשים בשתלים אורתודונטיים במהלך יישור שיניים, לאן השתלים בדיוק נכנסים? האם זה מין ׳בורג׳ ארוך שנכנס לתוך הבשר? אם לדוגמה צריך להכניס את השתל בחניכיים מעל השיניים העליונות, השתל לא נכנס עמוק ופוגע בשורשים של השיניים?

שלום השתלים האורתודונטים חודרים דרך החניכיים לתוך העצם. הרופא שמבצע את החדרת השתלים מכוון לאזור שאינו פוגע בשורשי השיניים. השתל מוחדר בין השורשים או לפעמים באזור ללא שורשים בכלל. תלוי במיקום שרוצים לשים את השתל. בסיום הטיפול מסירים את השתלץ בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים