אינטרוזיה של שיניים חותכות צפופות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/08/2020 | 20:15 | מאת: מירי

אני בת 20 ועוברת טיפול אורתודנטי. אני עוברת אינטרוזיה של חותכות תחתונות ע״י חוט ׳רוורס כרב׳ במטרה לתקן את הסגר אבל השיניים מתיישרות בצורה מאד איטית. והחותכות התחתונות הן די צפופות אבל נמצאות בקשת די ישרה כמובן. האם הצפיפות משפיעה על מהירות הטיפול? איך ניתן לפתור את הצפיפות כדי שהתהליך יהיה כמה שיותר מהיר ויעיל? והאם זה קשור לחוזק העצם? בתודה,

שלום אוהד תיקון הצפיפות כמעט לא משתנה על ידי האינטרוזיה. האינטרוזיה עוזרת לתקן מנשך עמוק,והרברס קרב גורם גם למעט הטיה של החותכות קדימה. השאלה שלך מאוד נקודתית ובלי תמונות ומראה קליני אני לא יכול להדריך אותך. תשאל את הרופא המטפל כיצד מתיחס לצפיפות בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים