שמירת מרווח לשתל בטיפול אורתו

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/08/2020 | 16:35 | מאת: רותם

אם עושים טיפול אורתודנטי בלסת עליונה לדוגמה שחסרים בה שיניים קבועות (שתי שיניים קבועות ליד החותכות המרכזיות) ועושים מרווח להשתלת השיניים בעתיד, איך שומרים על המרווח ועל האסתטיות עד ההשתלה? האם בונים שיניים על החוט האורתודנטי? האם עושים פעולה אחרת?

שלום רותם הדרך האסתטית והבטוחה ביותר היא גשר מרילנד זמני. הוא נותן מענה אסתטי ושומר שהשיניים הסמוכות לא יעברו הטיה. אפשר לעשות מחומרים מרוכבים או מחרסינה בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים