גשר עם פה פתוח האם זה יפריע?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/07/2020 | 17:09 | מאת: ani

שלום אני עברתי ניתוח אף שפגע לי יחסית את בנשימה ובעקבות כך נושמת מהפה, רוצה לשאול אם זה יפריע לטיפולי גשר, כלומר הפה צריך להיות סגור כל הזמן? או שזה לא הפקטור בכלל ולא יפריע??אשמח לתשובה בבקשה

שלום נשימת פה עלולה ליצור בעיה ביציבות תוצאת הטיפול במיוחד אם היא מלווה בדחיפת לשון. אם אין דחיפת לשון נשימת הפה יוצרת בעיות אחרות כמו יובש של החניכים ואין סינון של האויר אבל לא תפריע לתזוזת השיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים