ספיגת שורשים קשה בטיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/07/2020 | 13:52 | מאת: שובל-סיגי רובין

שלום רב האם ספיגת שורשים בינונית עד קשה שמתרחשת במהלך טיפול אורתודנטי עלולה להשפיע על אורך חיי השיניים בעתיד? האם השיניים עלולות לנשור מוקדם מדי?

שלום שובל סיגי ספיגת שורשים הוא תהליך שלא ניתן לצפות אם יתרחש. במידה והחניכיים בריאות ויש מספיק עצם האוחזת בשורשים, השיניים יכולולת להשאר לשנים רבות מאוד-כל החיים. המידה ותתפתח מחלת חניכיים ותהיה ספיגה של העצם המקיפה את השורש , אז אורך החיים של השיניים עם מחלת החניכיים יכול להפגע. לכן, תשמרי טוב על הגיינה והחניכיים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים