טיפול של יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/06/2020 | 20:49 | מאת: לילי

שלום רב! עברה כמעט שנה מאז התחלתי את תהליך יישור השיניים שלי (כלומר, יש לי גשר קרוב ל11 חודשים). שמתי לב שמאז התחלתי את ההליך, אני ישנה עם פה פתוח בעוד שבעבר מעולם לא עשיתי זאת. האם יש קשר בין שני הדברים?

שלום לילי יתכן ומגע של השיניים העליונות והתחתונות גורם לך לרגישות ולכן את באופן לא מודע פותחת את הפה. אין לי הסבר הגיוני אחר. כמו כן יתכן ואת מודעת וערנית יותר לכל דבר שמתרחש בפה והתופעה היתה כבר בעבר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים