אטצ'מנט שלי נפל עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/06/2020 | 13:45 | מאת: מירי

היי דר לפני 3 ימים קיבלתי את הפלטות השקופות וחוברו האטצ'מנטים. היום שמתי לב ששניים מהן נפלו, בלסת התחתונה שינים 34.35 .. יש לציין ש"עיקר הטיפול" הוא בלסת העליונה.. כמובן שדיווחתי לרופא שלי והוא אמר שניתן לטפל בזה בפגישתנו הבאה (בעוד חודש מהיום...) השאלה היא כזו... זה לא הורס לי את הטיפול? האם זה בסדר להיות חודש ללא 2 אטצמנטים בלסת למטה ( יש עוד 3 בצד השני).. שמתי לב שהפלטה יותר משוחררת בצד ללא האטצ'מנט מאשר בצד עם האטצ'מנט.. מפחדת לחשוב שהוא דחה אותי לתור הבא סתם ככה.. האם זה באמת לא עד כדי כך חשוב ? זה אומר 4 פלטות ללא האטצ'מנט (מחליפה כל שבוע) בבקשה אשמח לתשובה כנה ואמיתית ממך. תודה

שלום מירי הרופא המטפל יודע מאיזה שיניים נפלו האטצמנט והוא צריך להחליט האם יש לכך חשיבות מידית. בדרך כלל בשיניים שציינת מטרת האטצמנט להגדיל את האחיזה ופחות משפיע על תנועת השן, אולם אני לא יודע איזה תנועה השיניים האלה אמורות לעבור. בכל מקרה אין לכך השפעה דרמתית. בברכה ד"ר צור

28/06/2020 | 11:35 | מאת: מירי

היי דר תודה על התשובה המהירה והמרגיעה. כמו שציינתי בלסת התחתונה אין כמעט שום תזוזה משמעותית מבחינת יישור, חוץ מ2 הקדמיות תיקון קל. תודה רבה הרגעת אותי!!

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים