יישור שיניים והרחבת לסתות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/06/2020 | 18:57 | מאת: שון

היי, אני רוצה להתחיל טיפול יישור שיניים, כיום אני בן 27, יש לי עליונה צרה מאוד, הלסת התחתונה בגודל המתאים לטענת הרופא המטפל ודי ישרה. הוא המליץ על טיפול בלסת עליונה עם קוביות, להמנע מניתוח שיכול לסבך בגלל שהמצב לא כ"כ נורא ואומר שיכול להגיע לתוצאה טובה מאוד. אציין שהרופא אורתודנט מומחה אשר גם מופיע ברשימה באתר הרשמי של המומחים לאורתודנטיה ולכן נורא סמכתי עליו אך מצד שני אני רואה המלצות גורפות בכל האינטרנט לא לבצע טיפול בלסת אחת. האם אפשרי שהוא בחר טיפול בלסת אחת בגלל שהעליונה צרה יותר ?

שלום שון לצערי אתה שואל שאלה מאוד ספציפית הקשורה לאבחנה וטיפול של המקרה שלך. אני לא יכול להעריך ללא בדיקה מה התוצאה הצפויה והאם יהיה מספיק לטפל רק בלסת אחת. תוכל לחפש מומחה נוסף, ולשמוע את דעתו. אם שניהם יחשבו אותו דבר אז תוכל להתקדם בטיפול. ישנם מצבים שטיפול בלסת אחת מספק ובמקרים אחרים ללא טיפול בשתי לסתות לא נקבל תוצאה רצויה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים