אינויזיילין איך הוא מזיז שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/06/2020 | 17:18 | מאת: טל

איך אינוויזלין מיישר את השיניים? האם בדומה לחוט אורתודנטי, גם אינוויזליין חוזר למצב המקורי שלו בחום וכך מזיז את השיניים לכיוון הרצוי? אם לא, אז איך הוא מישר את השיניים?

שלום טל טכניקת אינויזלין מבוססת על הדמיה ממוחשבת של תנועת השיניים ממצב ראשוני לקוי ועד המצב הסופי הרצוי. השיניים זזות במחשב באופן הדרגתי ובקפיצות קטנות מאוד. לכל תזוזה קלה מכינים קשת נפרדת. באופן כזה בכל פעם שמכניסים קשתית חדשה השיניים זזות מעט ונעצרות. מחליפים אחרי שבוע עד שבועיים לקשתית חדשה והשיניים זזות עוד מעט. מספר הקשתיות שצריך לצורך הטיפול תלוי בחומרת המצב. הטכניקה יעילה וטובה ורצוי להגיע למומחה עם נסיון בטכניקה זו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים