מנשך עמוק לא מסתדר בטיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/05/2020 | 19:36 | מאת: אוראל

אני בן 25. אני נמצא כבר שנתיים וחצי בטיפול אורתודנטי סמכים רגילים. הבעיה המרכזית - מנשך עמוק. כדי לתקן את המנשך השיניים התחתונות שלי צריכות לעבור אינטרוזיה די גדולה. בהתחלה של הטיפול האורתודנט היה עם ספקות האם זה יצליח במאה אחוז בגלל הגיל אבל בסופו של דבר הלכנו על זה. אבל אני כבר תקוע. כבר שנתיים השיניים התחתונות לא זזות למטה על ידי הcurve reverse. התזוזה הייתה בהתחלה מינימאלית וכבר שנה וחצי שהמצב לא זז. האורתודנט גם כבר אובד עצות, כי הוא לא רוצה להכאיב לי עם שתלים אורתודונטיים וגם ניתוח אורתוגנטי אני לא רוצה. מה ניתן לעשות במצב הזה? האם יש עוד שיטה לתקן מנשך עמוק בגיל שלי? האם אני בחיים לא אצליח לתקן את המנשך? אני מבואס בטירוף ואני רוצה כבר שהטיפול יגמר...

שלום אוראל שתלים אוגתודונטים לאינטרוזיה של החותכות התחתונות זו תהיה הדרך היעילה ביותר. זה לא כואב באופן מיוחד. הייתי אומר אפילו מעט מאוד. תשקול את סה במידה ואפשר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים