יישור שיניים מורכב באינוויזלין

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/05/2020 | 12:23 | מאת: מירי

היי.. יש לי בעיה של חותכת צידית מסובבת(כמעט חצי סיבוב) והניב אחריה תקועה מאחור(היתה כלואה) היתי אצל אורטודנט מומחה בחיפה שהציע לי לטפל בשיטת האינוויזילין בהצלחה רבה רציתי לשאל האם גם בבעיה כמו שלי ניתן לטפל בהצלחה בשיטה ? קראתי הרבה וראיתי שהשיטה בעיקר לבעיות קלות.. האורטודנט בעל 20 שנות ניסיון, האם יש לי סיבה לחשוש ? ועוד שאלה קטנה.. נאמר לי שאצטרך לשייף את השיניים.. האם אבחין בכך או שזה שיוף עדין? תודה רבה מירי

שלום מירי על פי התאור שלך נראה שניתן לטפל באמצעות טכניקת אינויזלין. נסיון הרופא עם הטכניקה חשוב. השיוף שיבוצע יעזור לפנות מקום לשיניים הצפופות. את לא תבחיני בסיום הטיפול בשיוף שנעשה. בהצלחה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים