צחצוח שיניים בזמן אינויזליין

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/05/2020 | 17:34 | מאת: אוראל

שלום רב, לפני כשבוע הותקנו לי פלטות בשיטת אינויזליין ליישור. רציתי לדעת האם בריא לצחצח שיניים כל כך הרבה פעמים ביום? יוצא לי לאכול בערך 5 פעמים ביום ואני מצחצחת לאחר כל אכילה מכל סוג. מומלץ? ואם לא מה החלופות? תודה

שלום קודם כל להקפיד לצחצח השיניים עם מברשת רכה. אפשר גם לשטוף את השיניים אחרי האוכל ולהוריד שאריות גסות. להערכתי פעמיים ביום מספיקים. אפשר להוסיף פעם נוספת באופן עדין אחרי ארוחת צוהריים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים