קיבוע עומד ליפול בחלק העליון

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/04/2020 | 07:45 | מאת: אור

שלום רב,לפני כ5 שנים סיימתי טיפול אורתודנטי והודבק לי מאחורי השיניים קיבוע כמו שנהוג. לאחרונה אני מרגיש שהוא עומד ליפול (חלק קטן ממנו כבר יצא בצד) יש לציין שאני נמצא בארה"ב ועקב כך לא אוכל לחזור לאורתודנט שטיפל בי בארץ ולא יודע לאן לפנות כדי לתקן את זה האם חובה לראות אורתודנט או רופא שיניים יכול להספיק? אשמח לקבל חוות דעת תודה

שלום להוסיף דבק לקיבוע אפשר לבקש גם מרופא שיניים רגיל. רצוי לא לחתוך החוט. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים