שאלה לגבי טיפןל להכנסת שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/04/2020 | 01:58 | מאת: תום

עברתי טיפול בגשר לפני כמה שנים ושנה וחצי בערך לאחר שהורדתי את הגשר , השיניים התחתונות התחילו לצאת וכרגע הסגירה לא ישרה השיניים התחתונות בולטות יותר , זאת אומרת יצרו מצב של לסת בולטת , האם יש אפשרות לעשות טיפול גשר רק בשיניים התחתונות ולהשים טבעות בעליונות האחריות כדי למשןך עם גומיות את הלסת התחתונה בחזרה שוב ?

שלות תם המקרה שלך דורש בדיקה . נשאלת השאלה האם השיניים זזו או שכל הלסת התחתונה גדלה והתקדמה קדימה לעומת הלסת העליונה. ישנן בהחלט דרכים לתקן את המנשך. אחת מהשן זו הדרך שתארת אבל היא מתאימה לדרגת חומרה מסויימת. לעיתים אפשר להוסיף מעט שיופים בין השיניים כדי לפנות מקום , או להשתמש בשתלים אורתודונטים כדי ליצור נקודות אחיזה חזקום, ולעיתים צריך ניתוח. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים