קיבוע לאחר ישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/04/2020 | 10:28 | מאת: קרן

שלום הבן שלי בן 17 לאחר יישור שיניים. נישאר רק עם הקיבוע מאחור. הקיבוע נישבר לו ותוך מס ימים נהיה לו רווח בשיניים הקדמיות. הצלחנו בחירום שיסדרו לו את הקיבוע אבל הבנו שרק אורטודנט יכול לשים מעל השן חומר שיצמיד חזרה את השיניים. לאור העובדה שאין בתקופה הקרובה אורטודנט האם גם בעוד חצי שנה או יותר אפשר יהיה לבצע את הפעולה שמצמידה חזרה את השיניים?

שלום אפשר יהיה לסגור את הרווח גם בעוד מספר חודשים באמצעות גומיות או אמצעי אחר. טיפול קצר מאוד בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים