פציעה של הלשון בגלל החוט בגשר אחורי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/04/2020 | 11:32 | מאת: דבי

ד"ר צור שלום, אני מרכיבה גשר אחורי, ויש לי עודף חוט גדול שנחשף אתמול בלסת התחתונה בשן לפני האחרונה ופוצע לי את הלשון. הכאבים בלתי הסבלים. העודף הוא גדול כי הוא אמור כנראה להיות מורכב על סמך שיהיה בשן האחרונה. האם ניתן לקצוץ את החוט? הוא מכאיב לי מאד וכרגע אין לי שעווה, האם יהיה ניתן להחליף את החוט אחר כך? שוב, אני אזכיר שזהו גשר אחורי. בברכה, דבי מרגוי

שלום דבי אני מקווה שפתרת את הבעיה . בכל מקרה ניתן לחתוך את החוט שלא ידקור. אבל עלול להשאר קצה קטן שידקור. לכן רצוי למצוא רופא שיוכל לחתוך ולכופף את החוט או להדביק את הקוביה שנפלה. בברכה ד"ר צור

18/04/2020 | 17:26 | מאת: תודה

תודה רבה ד"ר צור. אכן באותו יום השישי המשפחה נרתמה לעזור לי לחתוך את החוט עם קאטר (סיפור מצחיק שכנראה ישאר איתנו עוד שנים). כשעתיים לאחר מכן האורתודנטית שלי ד"ר יהב פתחה עבורי את המרפאה והשלימה את הטיפול. תודה.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים