אי הורדת הגשר בזמן בעקבות המצב

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/04/2020 | 12:44 | מאת: סיוון

שלום רב, אני אמורה להוריד את הגשר בשבוע הקרוב (כבר הורכבו לי קיבועים בחלק העליון ובחלק התחתון), אך בעקבות הקורונה, הורדת הגשר נדחית למועד שאינו ידוע בינתיים. השאלה שלי היא עד כמה, אם בכלל הדבר קריטי?מסוכן? האם הורדה שאינה מתבצעת בזמן שנקבע עלולה להסב נזק עתידי כלשהו? תודה רבה מראש.

שלום סיוון אין כלל בעיה בדחיית הורדת הסמכים. הדחייה אפילו מאפשרת לשיניים והחניכיים להתייצב בעמדה הסופית יותר זמן לפני ההורדה. לכן לא צפוי נזק כלשהוא. להקפיד לנקות ולהמתין. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים