שיניים קטנות וצרות אורתודנטיה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/03/2020 | 00:30 | מאת: לילך

שלום רב אני עוברת טיפול אורתודנטי עם סמכים רגילים מזה תשעה חודשים. השיניים החותכות שלי בלסת התחתונה די קטנות וצרות. השאלה שלי היא האם שיניים יותר קטנות - פגיעות יותר לסיכונים כתוצאה מהטיפול (כגון ספיגת שורשים או סיכונים אחרים).

שלום לילך העובדה שהשיניים צרות יותר לא אומרת שהן פגיעות יותר באמייל מבחינת יצירת אזורי דקלסיפיקציה- כתמים שמראים על פגיעה באמייל, ולא פגיעים יותר בשורשים מבחינת ספיגה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים