זיז של הגומיות נשבר בלסת העליונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/03/2020 | 22:29 | מאת: בר

שלום יש לי גשר חרסינה בלסת העליונה ואני בת 16. היום נשבר לי (אבל לא לגמרי) הוו הקטן הזה שמעל הקוביה בניב של הלסת העליונה שבו מרכיבים את הגומיות class 2. אני לא יודעת למה הוא נשבר ואני לא שמה עדיין גומיות. עכשיו בגלל שזה נשבר זה דוקר אותי בשפה העליונה ומציק מאוד. האם אני צריכה לקבוע תור לעזרה ראשונה? מה אפשר לעשות עם זה? האם יצטרכו להחליף לי את הקוביה אם אני אשים גומיות בעתיד הטיפול? תודה ושנהיה בריאים

שלום אם את עדין לא מרכביה גומיות אז אין צורך כרגע בוו. ניתן יהיה להלביש על הקוביה וו במידת הצורך. כרגע תשימי שעווה. תתקשרי למרפאה המטפלת לבדוק אם אפשר להגיע לליטוש הקוביה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים