יישור שיניים תחתונות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/03/2020 | 21:08 | מאת: מירה

שלום, אחת מהשניים הקדמיות שלי נוטה קצת קדימה, הדבר לא נורא אך מבחינה אסתטית אני מעדיפה ליישר אותה.. שאלתי היא האם ניתן להתמקד רק בשתי השיניים הקדמיות התחתונות (אולי לשים גשר פנימי רק על שתיהן) וליישר את שתיהן שיהיו באותו הקו? או שמה אין אפשרות כזאת וחייב לטפל בכל השיניים התחתונות?

שלום מירה צריך מכשיר שנאחז במספר שיניים כדי ליישר שן עקומה. ישנן מספר טכניקות אסתטיות שיכולות להתאים לך. קשתיות שקופות, סמכים-קוביות פנמיות, או פלטה רגילה. תתיעצי עם מומחה ליישור שיניים לגבי הטכניקות השונות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים