שאלה דחופה לילדה בת שש צומחת שן הפוך

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/03/2020 | 15:40 | מאת: שיראל

שלום רב דר ביתי בת השש לפני כחודשיים ניסתה לפתוח בקבוק ועפה לה שן חלבית במלואה העניין הוא שכעת צומחת שם בשרית בצורה ממש הפוכה במקום לרוחב לאורך מצב זה מדאיג אותי מאוד האם זה עלול להסתדר מעצמו? או שחייב התערבות מצב תמונה בתקווה שתבין על מה מדובר אני מאוד מאוד מודאגת תודה מראש על המענה שלך

שלום שיראל שן יכולה להתחיל ובקוע מעט מסובבת.בדרך כלל השן מתיישרת לאט עם הזמן. אין קשר לפתיחת הבקבוק. אם הסיבוב ממש גדול הייתי ממליץ לגשת לרופא שיניים ,לבדוק ואולי גם לצלם. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים