אכילת אוכל חם בזמן טיפול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/02/2020 | 13:43 | מאת: בינת

האם אכילת אוכל חם בזמן טיפול אורתודנטי עלול לקדם את הטיפול או לקצר אותו? הריי החוט חוזר למצב המקורי (וכך מיישר את השיניים) רק במצב של חום...

שלום חום משפיע על חוטים אורתודונטים שנתונים מראש להשפעת חום. לא כל החוטים הנם כאלה. בדרך כלל החוטים הראשונים הם כאלה, וככל שמתקדמים בחוטים משתמשים בחוטים עבים יותר שהם אינם נתונים להשפעה טרמלית. החום הטבעי של הפה מספיק להפעלת החוטים הראשוניים במידה והם היו חוטים טרמלים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים