טיפול אורתודנטי שני במספר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/02/2020 | 21:56 | מאת: אנונימית

אם בוחרים לעשות יישור שיניים בפעם השנייה בגלל שכעבור זמן לאחר הטיפול הראשון השיניים חזרו להיות עקומות - האם זה עלול לגרום נזק לשיניים? או עלייה בסיכון לתופעות לוואי? האם הלחץ בשיניים שמופיע שוב בטיפול השני יכול לגרם נזק לאחר הפסקת הכוחות של הטיפול הראשון?

שלום במידה ולא נגרם נזק לשיניים במהלך הטיפול הראשון , והשורשים תקינים, ניתן לעשות טיפול אורתודונטי כאילו זו הפעם הראשונה. במידה ויש ספיגה קלה של קצוות השורשים , יש לשקול לצמצם את זמן הטיפול . במידה והשורשים תקינים אין עליה בסיכון של תופעות הלוואי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים