מה כדאי - אינוייזליין או ציפויי חרסינה?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/02/2020 | 20:11 | מאת: לירז

שלום רב! אני בן 27 והשיניים שלי מעט עקומות. הייתי רוצה מאוד לתקן אותן. שמעתי לאחרונה על שיטת ציפויי חרסינה לשיניים. מבחינה רפואית - מה כדאי לי יותר - אינוויזליין או ציפויים כאלו? יש לציין שמבחינה כלכלית אין לי בעיה תודה!

שלום לירז טיפור אורתודונטי מאפשר לך להשאר אם השיניים הטבעיות שלך לעומת ציפוי שמחייב אותך לכל החיים להשאר עם ציפוי כלשהו. במידה והצבע של השיניים שלך תקין, אין שברים, אין סתימות גדולות, ואין סיבה אסתטית לצפות את השן פרט לכך שהשן מעט עקומה, הרי הפתרון הנכון יהיה טיפול אורתודונטי. בציפוי של השן מקבלים פיתרון מידי אסתטי אולם יש פגיעה בציפוי האמיל החיצוני ולא ניתן בעתיד להשאיר השן ללא ציפוי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים