לסת ישרה ולסת לא, מה נכון לעשות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/02/2020 | 20:34 | מאת: אלי

היי אם יש לי גשר בשתי הלסתות, ולסת אחת ישרה וניתן להוריד את הגשר אבל הלסת השנייה צריכה להמשיך טיפול, נהוג להוריד את הגשר בלסת הישרה ולהשאיר את הגשר בלסת שצריכה המשך טיפול? יש אפשרות להשאיר את הגשר במצב סטטי עד ששתי הלסתות יהיו מוכנות ויהיה ניתן להוריד את שתיהן בבת אחת?

שלום אלי רצוי להשאיר את הסמכים בלסת שסיימה ולסיים את שתי הלסתות באותו זמן. לעיתים צריך להשתמש בגומיות בין לסתיות או להתאים את רוחב הקשתות. במידה ורק נשאר לעשות פיניש קטן אפשר להוריד לסת אחת מוקדם יותר. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים