הגדלת רוחב קשתיות השניים בחזרה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/02/2020 | 14:19 | מאת: ראובן

לדר שלום רב אני מטופל בגשר פנימי כבר קרוב לחצי שנה, השיניים שלי קטנות ביחס ללסת מה שיצר מראה מרווח. כרגע מה שקרה שהרופא צמצם את הרווחים על ידי הקטנת הקשת כך שחזית השיניים נכנסה פנימה (מידי). האם ישנה דרך להחזיר את המצב לקדמותו ולהוציא את הקשת כלפי חוץ? לאחר מכן לבצע השלמות על ידי ציפויים. האם ישנו כח בטיפול אורטודנטי שיכול להוציא את השיניים כלפי חוץ מבחינת מיקומם ולא הזווית ? אשמח להסבר תודה מראש

שלום ראובן ניתן לדחוף את השיניים חזרה החוצה. קשה להסביר לך איך עושים זאת, אבל אפשר. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים