שן זזה עם כאבים.....

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/01/2020 | 03:15 | מאת: אורטל

שלום.. שמו גשר בשיניים התחתונות לפני כ 3 וחצי חודשים..כרגע אחת השיניים הטוחנות זזה לי כשאני נוגעת ביד.. שמתי לב לזה כי השן התחילה לכאוב לאחרונה ולקבל רגישות..אני חוששת לאכול בצד הזה שמא המצב יחמיר הייתי אצל רופא שיניים השבוע ועשה לי צילום והשן שמעל השן שזזה(השן בינה שאין עלייה קוביה) היה חור ועשיתי בה סתימה ובשן שזזה אין משהושהוא לא תקין לפי הרופא..רציתי לשאול אם זה השן שזזה וכואב לפעמים זה משהו תקין בגשר? תודה

שלום יתכן והשן זזה על רקע הלחץ והשינוי בחוטים או על רקע מגעים חדשים שנוצרו עם השיניים העליונות שגורמים לתגובה הזו. זה לא נשמע כמדאיג אבל תשאלי את הרופא המטפל בפגישה הבאה. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים