הגבהה כחולה בשיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/01/2020 | 13:18 | מאת: יסמין

שלום. לפני שלושה חודשים שמו לי גשר למטה. בגלל סגר עמוק האורתודנט שם לי שתי הגבהות כחולות בטוחנות העליונות מכל צד. לאחרונה שמתי לב שההגבהה קצת ירדה כי היא נשחקה. האם החומר הזה רעיל? האם הוא יכול להינמס במגע עם אוכל חם? עצם זה שהיא נשחקה זה סימן לכך שהחומר קצת התפורר בפה שלי ואולי בלעתי קצת מהפירורים של זה. תוכלו להרגיע אותי? תודה מראש

שלום יסמין החומר אינו רעיל והוא נשחק עם הזמן. לא גורם לשם נזק אם פרורים נבלעים. שבוע טוב ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים