יישור שיניים בגיל 27

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/01/2020 | 22:58 | מאת: אורטל

שלום אני בת 27, והחלטתי לעשות לעבור יישור שיניים. רציתי בהתחלה גשר עם קוביות שקופות אבל הרופאה אמרה שהתהליך הזה יקח יותר זמן מהגשר הרגיל. אז החלטתי לעשות קוביות שקופות למעלה ולמטה רגיל. החלטתי לעשות גשר עם קוביות שקופות מכיוון שאני מתביישת בגילי לעשות גשר רגיל. האם מומלץ לעשות למעטה גשר רגיל ולמעלה קוביות שקופות או שלא?

שלום לא אמור להיות הבדל איכותי בין קוביות שקופות למתכת. בהנחה שנותנים לך קוביות שקופות מחברה איכותית. בהחלט אפשר לפצל בין הלסתות. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים