טיפול אורתודנטי וסלידת אף

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/01/2020 | 17:22 | מאת: אנונימי

ערב טוב, סיימתי לפני 6 שנים טיפול אורתודנטי שמשכו היה שנתיים וחצי. בטיפול הכניסו את הלסת העליונה שלי פנימה באמצעות רסן. בתחילתי הטיפול הייתי אז בן 15 בערך אפי היה סולד, כנל גם במהלך הטיפול. לקראת סוף הטיפול, לא בדקתי אם אפי סולד(לא צילמתי את עצמי מהפרופיל). לאחר הטיפול( שנה בערך לאחר שסיימתי), כאשר צילמתי את עצמי מהפרופיל, אפי נראה קצת מכופף בקצה, ולא סולד יותר. יש סיכוי שהטיפול ברסן גרם לשינוי באף, ולנפילת סלידתו, אוו שבמהלך השנים והגדילה , השתנה אפי? זה ממש חשוב לי לדעת. תודה מראש למומחים

שלום הטיפול לא יכול לגרום להקטנת הסלידה של האף. השינוי קשור לתהליך ההתבגרות. בבנים השינוי של האף גדול מהשינוי שחל בבנות . בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים