תסמינים לספיגת שורשים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/12/2019 | 21:13 | מאת: ליבי

שלום רב ידוע לי שתופעת לוואי מסוג ספיגת שורשים בטיפול אורתודנטי היא די נפוצה. הייתי רוצה לדעת אם ישנם תסמינים ספציפיים שאני עלולה להרגיש במהלך הטיפול המעידים על תופעת הלוואי הזו. תודה רבה ליבי

שלום ליבי התופעה קיימת אבל היא לא שכיחה באופן שקיימת בכל מטופל.בסופו של דבר ברוב רובם של המטופלים אין ספיגה של השורשים. ניתן לבצע צילום ביקורת כל חצי שנה באופן שגרתי ולעקוב אם יש תהליך כזה. באופן כללי רצוי שהכוחות לא יהיו גדולים מדי ולתת מספיק זמן בין הביקורים כך שהרקמה סביב השורש תעבור תהליך ביולוגי תקין. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים