כאב מוזר בשן במהלך טיפול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/12/2019 | 20:20 | מאת: אינסה

אהלן. אני עוברת טיפול אורתודנטי על ידי גשר רגיל. לפני שלושה חודשים שמו לי את הגשר למטה ולאחרונה אני מרגישה כאב פועם באחת מהשיניים החותכות בלסת התחתונה, כאב מוזר כזה. השן רגישה למגע ואני שמה לב שהצבע שלה קצת השתנה ונהייה טיפהלה דהוי. אני לא חושבת שמדובר בסתם כאב בגלל שהשיניים זזות אלא יותר מזה. מה זה יכול להיות? זה מסוכן?

שלום אינסה התאור שלך של רגישות עם שינוי צבע מחייב התיחסות. תגשי לאורתודונט. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים